Termeni si conditii de utilizare

Informatii generale

Folosirea acestui website, atelieruldemargele.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor din aceasta pagina. Folosirea website-ului se refera la vizitarea website-ului si cumpararea produselor prezentate in website. Termenii si conditiile de utilizare se pot modifica in timp, asa ca va rugam sa le cititi cu atentie inainte de fiecare comanda.

Pagina atelieruldemargele.ro este operată de HĂRDĂU DANA PFA cu sediul in Cluj-Napoca, str. Spicului nr. 40, jud. Cluj, înregistrată la ORC sub nr. F12/2165/23.10.2013, având C.U.I. 32383753. Ne puteti contacta pe e-mail la adresa atelieruldemargele@yahoo.com sau la numarul de telefon 0740 062 837.

Toate preturile produselor prezentate sunt exprimate în RON si contin TVA. 

 

Produsele prezentate

Fiecare produs este lucrat manual si nu exista un standard mecanic, astfel incat pot exista variatiuni minore in forma si continutul lor. 

Se recomanda citirea cu atentie a descrierilor produselor si consultarea detaliata a fotografiilor inainte de achizitionarea pieselor. Incercam sa prezentam produsele intr-o maniera care sa redea cat mai bine realitatea, insa nu garantam diferentele de culoare. 
Culorile produselor pot fi diferite in realitate din cauza ecranului sau a aparatului de fotografiat.

Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail atelieruldemargele@yahoo.com sau la numarul de telefon 0740 062 837.

 

Plasarea comenzii

Plasand o o comanda pe atelieruldemargele.ro, ne dati acceptul folosirii datelor d-voastra personale (nume, adresa, numar de telefon) in scopul livrarii produselor. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in aceasta activitate (ex: curieri). Orice utilizator al acestui website se obliga sa furnizeze date corecte la inregistrarea unei comenzi.

Ne asumam dreptul de a anula o comanda in cazul in care ne-au fost furnizate date incorecte sau de a bloca accesul la serviciile oferite de atelieruldemargele.ro fara notificare prealabila. Ne asumam dreptul de a refuza o comanda in cazul in care: site-ul prezinta erori de afisare (legate de imagini, detalii ale produselor, preturi afisate incorect), modelul sau elementele folosite pentru model nu mai exista pe stoc sau nu exista suport tehnic pentru realizarea comenzii.

Plasarea comenzii se realizeaza prin parcurgerea urmatorilor pasi:

1. selectati produsele dorite si le adaugati în Cosul de cumparaturi, cu un click pe butonul „Adaugare în Cos”,

2. dacă doriti sa adaugati mai multe produse in cos, faceti click pe butonul „Continua cumparaturile”, dacă doriti sa finalizati comanda faceti click pe butonul „Finalizeaza comanda”,

3. introduceti informatiile de contact

4. introduceti adresa de expediere si numarul de telefon

5. livrarea se face prin curier, alegeti tariful care corespunde modalitatii de plata pe care o doriti

6. alegeti metoda de plata,

7. plasati comanda prin click pe butonul „Finalizeaza comanda”.


Pentru orice probleme legate de produsele achizitionate va rugam sa ne contactati la atelieruldemargele@yahoo.com. Problemele vor fi rezolvate fie prin oferirea de informatii suplimentare necesare, fie prin acceptarea pieselor pentru a fi ajustate, modificate sau reparate, in limita stocului disponibil si a capacitatii tehnice.  In acest caz, costul transportului va fi acoperit de catre dumneavoastra cand trimiteti coletul catre noi si de catre noi cand va trimitem piesele dupa ajustare, modificare sau reparare. 

Plata

Plata se va face in sistem ramburs la curier sau cu cardul prin intermediul EuPlatesc.

Clientul are obligatia de a opta pentru modalitatea de plata aleasa inainte de plasarea comenzii, prin bifarea optiunii corespunzatoare, conform pasilor de plasare a comenzii.

Pentru produsele comandate se va emite factura fiscala. In acest sens, clientul are obligatia de a furniza  toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare. Factura va fi comunicata clientului tiparita in format material cu ocazia livrarii produselor comandate.


Politica de preturi

Preturile afisate in cadrul site-ului atelieruldemargele.ro sunt în RON si contin TVA. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesarii paginii unde acestea sunt afisate si pot fi modificate oricand, fara niciun preaviz sau nici o notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul atelieruldemargele.ro va obligati irevocabil sa platiti contravaloarea produselor comandate. In acest sens, va informam ca, in cadrul procedurii de inregistrare a comenzilor dumneavoastra, veti fi redirectionati catre site-urile colaboratorilor nostri in vederea colectarii datelor necesare platii.

 

Politica de livrare

Produsele se livreaza de catre vanzator prin intermediul firmelor de curierat.

Taxa de transport oriunde in tara este de 20 RON.

La comenzi peste 250 RON transportul este gratuit.

Durata pentru livrarea unei comenzi este de pana la 2-3 zile lucratoare. Ne asumam dreptul de a intarzia o comanda pana la 5 zile lucratoare, insa cumparatorul va fi anuntat in acest caz.

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, prin email. Ne asumam dreptul de a intarzia o comanda pana la 5 zile lucratoare, insa cumparatorul va fi anuntat in acest caz.

Comanda va fi expediata in ambalaje care sa asigure securitatea transportului. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine transportatorului conform legislatiei locale în vigoare.

 

Politica de retur

Acceptam restituiri in termenul legal de 14 zile.
Cumparatorul are obligatia sa acopere taxele costului de transport retur.
Produsele trebuie sa fie in starea originala, nedeteriorate si nefolosite. In cazul in care produsul este, totusi, returnat cu urme de deteriorare (pe care nu le-ati anuntat), ne rezervam dreptul sa refuzam returnarea banilor sau sa facem returnarea partiala a platii.

Transferul banilor se realizeaza in maxim 14 zile calendaristice, din momentul in care produsul a ajuns la noi.

 

Proprietatea - drepturi de autor

Intregul continut al site-ului atelieruldemargele.ro este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al HĂRDĂU DANA PFA a oricaror elemente apartinand site-ului atelieruldemargele.ro se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorul nu are dreptul de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera.

Continutul prezentului site, inclusiv, dar fara a se limita la logo, reprezentari stilizate, simboluri, imagini, fotografii, continut texte si altele asemenea, sunt proprietatea exclusiva a HĂRDĂU DANA PFA. Nu este permisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea fotografiilor, imaginilor, bucatilor de text, afisarea, vinderea etc. continutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau altor informatii gasite pe site, fara permisiunea expresa acordata in scris de HĂRDĂU DANA PFA.

 

Confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal

Prin acesarea site-ului si a produselor noastre, sunt prelucrate datele dvs. cu caracter personal necesare indeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate si stocate. In ceea ce priveste drepturile dumneavoastra în calitate de persoana vizata, asa cum sunt ele garantate de Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date, va rugam sa accesati Politica de confidentialitate pusa la dispozitie si celelalte masuri implementate pentru garantarea drepturilor dumneavoastra.

 

Legea guvernanta

Contractul dintre noi si cumparator este guvernat de legea romaneasca si va fi interpretat in concordanta cu reglamentarile acesteia. Eventualele neintelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, conform regulamentului sau.

Forta majora

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.


Reclamatii

Pentru orice fel de reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa: atelieruldemargele@yahoo.com sau la nr de telefon: 0740 062 837. Va asiguram ca vom face tot posibilul pentru rezolvarea acestora in cel mai scurt timp .