Politica de confidentialitate

Informatii generale


Incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date va fi aplicata de toate statele Uniunii Europene. Datele cu Caracter Personal sunt considerate orice informatie cu caracter personal prin intermediul careia puteti fi identificat, in mod direct sau indirect, ca persoana fizica sau juridica.

Atelieruldemargele.ro respecta dreptul la intimitate al clientilor sai si de aceea facem tot posibilul pentru a va oferi confidentialitate deplina in ceea ce priveste datele cu caracter personal furnizate in momentul inregistrarii comenzii. Pentru orice intrebare, solicitare sau nelamurire legate de confidentialitatea datelor clientului, utilizatorii ne pot contacta prin email la adresa atelieruldemargele@yahoo.com sau la numarul de telefon 0740062837.

Pagina atelieruldemargele.ro este operata de HĂRDĂU DANA PFA cu sediul in Cluj-Napoca, str. Spicului nr. 40, jud. Cluj, inregistrată la ORC sub nr. F12/2165/23.10.2013, având C.U.I. 32383753

Date cu caracter personal colectate

Atelieruldemargele.ro colecteaza doar informatiile personale oferite in mod voluntar de catre utilizatori (nume, adresa, adresa de email si numar de telefon), si niciodata fara acordul acestora. Inregistrarea comenzii, precum si furnizarea acestor date prin intermediul procesului de inregistrare sunt considerate voluntare. 

Colectam de la dvs. doar acele date cu caracter personal care ne sunt necesare pentru a va putea oferi posibilitatea de utilizare a paginii noastre web, pentru a putea onora comenzile dvs. si pentru a va putea tine la curent cu produsele si ofertele noastre (marketing direct), in masura in care acest lucru este permis de reglementarile legale sau se realizeaza pe baza consimtamantului dvs. Plasand o comanda pe site-ul nostru, ne dati acceptul folosirii datelor d-voastra personale (nume, adresa, adresa de email si numar de telefon) in scopul livrarii produselor. Acest lucru implica si acordul catre terte parti care sunt implicate in această activitate (ex: curieri). La plasarea unei comezi aveti optiunea de a alege dacă acceptati sau nu marketing (oferte promotionale, newsletter etc.)

Informatiile cu caracter personal ale utilizatorilor pot fi furnizate corpurilor de control guvernamentale, in conformitate cu legislatia in vigoare, in cazul in care atelieruldemargele.ro considera ca un asemenea procedeu este necesar pentru respectarea literei legii, daca acest procedeu este necesar apararii drepturilor atelieruldemargele.ro, ale clientilor sai si ale unor persoane terte, sau daca acest procedeu survine in urma unei cereri sau actiuni legale. 

Drepturile d-voastra

Regulamentul 679/2016 asigură protectia drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice si in special a dreptului acestora la protectia datelor cu caracter personal.

In ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:

  • dreptul de a avea acces la datele dvs: puteti solicita sa vi se comunice categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate, scopul in care are loc prelucrarea, destinatarii carora le-au fost sau vor fi comunicate, perioada pentru care se preconizează ca vor fi stocate sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada.
  • dreptul de a solicita rectificarea datelor: in situatia in care exista erori cu privire la datele care va sunt prelucrate, aveti posibilitatea de a solicita corectarea sau completarea lor.
  • dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor: aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrării datelor
  • dreptul de a solicita stergerea datelor: puteți solicita stergerea datelor prelucrate, daca datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate , daca v-ati retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrarea lor; daca va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea.
  • dreptul de a va opune prelucrarii: aveti dreptul sa va opuneti in orice moment prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct

Toate aceste drepturi pot sa fi exercitate printr-o simpla cerere adresata HĂRDĂU DANA PFA, in calitate de operator, la sediul nostru sau la adresa de email atelieruldemargele@yahoo.com

In situatia în care consideri ca ti-au fost incalcate drepturile, ai posibilitatea să te adresezi cu o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Modificari in politica de confidentialitate

Atelieruldemargele.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si/sau modifica prezenta Politica de Confidentialitate. Accesarea si/sau utilizarea site-ului  atelieruldemargele.ro in urma acestor schimbari semnifica acceptarea si luarea la cunostinta de catre client a schimbarilor survenite. 

Politica de Confidentialitate de fata ofera utilizatorilor atelieruldemargele.ro toate informatiile necesare pentru a-si forma o opinie cu privire la confidentalitatea datelor cu caracter personal ale clientilor, si pentru a se decide daca doresc sa utilizeze aceste servicii si sa ne furnizeze sau nu informatiile lor cu caracter personal. Prin accesarea si utilizarea site-ului atelieruldemargele.ro se intelege ca utilizatorii au luat la cunostintă si sunt de acord cu procesarea informatiilor cu caracter personal, in maniera stabilita de aceasta Politica de Confidentialitate.

Date de contact

Pentru orice intrebari legate de Politica de Confidentialitate, sau pentru informatii suplimentare asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre atelieruldemargele.ro si care privesc direct clientii nostri, va rugam sa ne contactati prin email la adresa atelieruldemargele@yahoo.com sau la numarul de telefon 0740062837.